cover

Historia e trishte e vogelushes Brisilde Me zemer te hapur nga Evis Ahmeti News24

cover

Rikthehen historite e zgjidhura te 2016 Me zemer te hapur nga Evis Ahmeti 3 janar, 2017 News24

cover

E diela shqiptare
Best of

cover

E diela shqiptare
Shihemi ne gjyq! (01 janar 2017)

cover

07 05 15 Me zemer te hapur kronika

cover

E diela shqiptare
Shihemi ne gjyq! (31 dhjetor 2017)

cover

E diela shqiptare
Ka nje mesazh per ty! (31 dhjetor 2017)

cover

E diela shqiptare
Shihemi ne gjyq! (16 korrik 2017)

cover

39
vjecari tenton te perdhunoje punonjesen 18

cover

E diela shqiptare
Shihemi ne gjyq! (04 shkurt 2018)

cover

E diela shqiptare
Ka nje mesazh per ty

cover

Me zemër të hapur

cover

Al Pazar
13 Maj 2017

cover

"Me Zemër të Hapur", gruaja denoncon për dhunë të shoqin dhe policinë